Postup na kokosovou roládu
Vejce, cukr krupice a hladkou mouku připravíme do mísy přidáme vodu a smícháme dohromady. Připravíme si plech s pečicím papírem, necháme vyšší strany.
Troubu si předehřejme na 160 °C až 170 °C. a pečeme cca 15 minut. Sundáme plát z plechu. Položíme na něj utěrku, obrátíme a sundáme pečicí papír, stočíme s utěrkou ještě za tepla do ruličky. Necháme vychladnout, a po vychladnutí namažeme marmeládou a plníme krémem s kokosem.
Krém
Vanilkový nebo kokosový puding dáme vařit s mlékem. Po vychladnutí zašleháme máslo a 2 lžíce kokosu. Nebo můžeme použít puding který se připravuje za studena.
Dohotovení
Po vychladnutí si plát roztočíme a pomažeme marmeládou a krémem se 2 lžícemi kokosu, necháme si 3 lžíce krému na dohotovení. Zatočíme roládu a naneseme na povrch zbytek krému, posypeme kokosem a necháme ztuhnout.