Postup
Do prosáté mouky nastrouháme tuk, poté přidáme žloutek, ocet a studenou vodu. Vše smícháme a spojíme dohromady, v hladké těsto. A necháme v ledničce 2 hodiny odležet.
Po 2 hodinách těsto vyndáme z lednice a vyválíme tenký plát který rozdělíme na proužky o 2 cm. Plechové trubičky potřeme tukem. A na potřené trubičky natočíme těsto tak aby se překrývalo. Kremrole potřeme vejcem a položíme na plech s pečicím papírem. V předehřáté troubě pečeme při vysoké teplotě pečeme 15 -20 minut.
Po upečení necháme kremrole vychladnout a poté sundáme z trubičky. Kremrole plníme sněhovým krémem, který ušleháme z bílků a cukrem v horké lázni.
Tip: Pokud nechcete kremrole hned plnit, můžete je dát do mrazáku a naplnit až za několik dní. Jedna dávka těsta je na cca 20 kremrolí. Kremrole po naplnění posypeme cukrem moučkou.