Postup na Věneček
Do hrnce dáme vařit vodu přidáme sůl a tuk. Když nám voda začne vřít a tuk se již rozehřál. Přisypeme mouku a za stálého míchání vaříme cca 5 minut. Pak těsto necháme vychladnout. Potom přidáváme vejce. Zapracujeme a vznikne nám hladké těsto.
Připravíme si plech s pečicím papírem, dále sáček na zdobení dortů a vroubkovanou trubičku. Na plech, který jsme si připravili, tvoříme kolečka, na velikosti nezáleží. Věnečky pečeme v předehřáté troubě na 220 °C, zhruba 7 minut. Potom snížíme teplotu v troubě na 160 °C a zvolna dopékáme dozlatova. Odpalované těsto pečeme, dokud se nenafoukne.
Krém
Připravíme si krém z mléka, vanilkový pudink a vanilkový cukr. Mléko dáme vařit s cukrem, potom přidáme pudink. Pudink, necháme vychladnout. Do vychladlého pudinku zašleháme změklé máslo, šleháme tak dlouho dokud nevznikne hladký krém. Přidáme rumové aroma.
Dohotovení
Věnečky rozkrojíme nejlépe vroubkovaným nožem, a plníme krémem. Připravíme si polevu cukr, rum a horké mléko třeme 10 minut. A poté jim poléváme věnečky.