PečemeRádi.cz
  • Domů
  • Recepty
    • Bábovky
    • Bez cukru
    • Bublaniny
    • Buchty
    • Dorty
    • Koláče
    • Kynuté těsto
    • Řezy
    • Rolády
    • Slané
    • Těsta
    • Vánoce
    • Zákusky
    • Jiné
  • Tipy a triky
  • Kontakt
  • Přidat recept
Vyberte stránku

Vyklopení bábovky

  • 0/5
  • 0 hodnoceno
0 hodnocenoX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 0%

Tipy a triky

bábovka

Jak vyklopit bábovku

Nevíte jak vyklopit bábovku aby se nerozlomila, občas se vám to povede ale jindy to nejde a nejde, nezoufejte zde je pár rad a triků jak na ni vyzrát. Ovšem i po těchto radách se bábovka nemusí podařit vyklopit, zřejmě neměla svůj den.

Po vyndání z trouby necháme nejlépe bábovku vychladnout. Když vyklápíte ještě teplou bábovku tak se vám může rozpadnout, nebo srazit.

Také záleží jakou zrovna máte formu v které bábovku pečete. Pokud máte silikonovou formu které jsou v dnešní době populární, tak nechte bábovku zcela vychladnout a poté vyklopte, bábovka by měla krásně vyklouznout a nerozpadnout se. V keramické formě bábovku vyndejte z trouby a nechte ji stát cca 2 minuty poté vyklopte ještě za tepla, aby hezky vyklouzla, když bábovka vychladne ve formě, přilepí se na stěny a už tak dobře nejde ven, ale občas se i podaří bábovku vyklopit po vychladnutí.

Na spodek formy ať silikonové nebo keramické položíme rovnou podložku nebo talíř, chytneme najednou talíř a formu, obrátíme formou nahoru a bábovka by měla krásně vyklouznout ven. Pokud stále nejde, opatrně zatřepeme a pokud ani to nepomůže tak na vršek formy položíme mokré útěrky které jsme namočili ve studené vodě, tudíž schladíme formu a bábovka by měla potom krásně vyklouznout ven.

 

Vložit komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejlépe hodnocené recepty

Za 7dní
Za měsíc
Celkem
Hotový domácí chléb
Domácí chléb
1 ratingX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 100%
Bublanina s borůvkami
Bublanina s borůvkami
1 ratingX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 100%
Hotové švestkové koláče
Švestkové koláče
1 ratingX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 100%
Hotový závin
Listový závin se šunkou a sýrem
1 ratingX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 100%
Muffiny s čokoládou
1 ratingX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 100%
Hotový dezert
Pudinkový dezert s tvarohem
1 ratingX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 100%

Náhodný recept

Domácí (Honzovy) buchty

0 ratingsX
Velmi špatné Špatné Přijatelné Dobré Výborné
0% 0% 0% 0% 0%

Kategorie receptů

  • Bábovky (3)
  • Bublaniny (2)
  • Buchty (12)
  • Doba přípravy (84)
    • do dvou hodin (30)
    • do hodiny (27)
    • více než dvě hodiny (28)
  • Dorty (12)
  • Jiné (25)
  • Koláče (2)
  • Kynuté těsto (8)
  • Řezy (11)
  • Rolády (6)
  • Slané (5)
  • Těsta (5)
    • Listové těsto (3)
    • Odpalované těsto (2)
  • Vánoce (8)
  • Zákusky (19)

Hledání podle surovin

    Bílek Citronová kůra Citronová šťáva Cukr krupice cukr krystal Droždí Eidam Hera Hladká mouka Jedlá soda kakao Kandované ovoce Karamelový pudink Kečup Kukuřiční škrob kypřicí prášek Kyselina citrónová Mandle Mandlové aroma marcipán Med Mleté perníkové koření Mleté vlašské ořechy Mléko Moučkový cukr máslo Ocet Olej Ovoce Ovocná marmeláda Ořechy Piškoty Polohrubá mouka Potravinářské barvivo rostlinný tuk Rum Rumové aroma Salko Skořice mletá Smetana Solamyl Strouhaný kokos Strouhaný perník Sušené mléko Sádlo Sójová mouka Sůl Tuk tvaroh Vaječný koňak Vanilkový cukr Vanilkový pudink vejce Voda Černá káva čokoláda Šlehačka Šunka Švestky Želatina Žloutky
© pecemeradi.cz 2016

Pin It on Pinterest